Handelsbetingelser

Bestilling

Når du handler hos StyleGuy ApS, skal du give os nogle personlige oplysninger om dig selv. Blandt andet skal du oplyse dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Dette er nødvendigt, for at vi ved hvor din bestilling skal sendes hen og hvordan vi kan sende ordreoplysninger, faktura m.m. pr. mail. Men også for at vi kan kontakte dig, hvis der opstår problemer med din bestilling i form af udsolgte varer eller lignende.

Betaling

Når du handler hos StyleGuy ApS, kan du vælge at betale for din bestilling, på en af følgende måder:

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, afsendes din ordre, når vi modtager din betaling. Hvis vi ikke har modtaget din betaling indenfor 5 bankdage fra din bestillingsdato, annulleres din ordre. Kontooplysninger til brug ved bankoverførselsen, vil fremgå af den faktura du modtager pr. mail.

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort, bliver pengene først trukket når din bestilling er afsendt. For at sikre dine kortdata bliver selve betalingen  gennemført via en sikker forbindelse til Clearhaus og QuickPay.

Hos StyleGuy ApS kan du betale med følgende betalingskort: VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debet og MobilePay.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner, DKK.

Levering

Alle ordrer hos StyleGuy ApS leveres til den ønskede leveringsadresse med Post Danmark. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge imellem forskellige leveringsformer, hvis de er tilgængelige for din ordre. Vi ekspederer normalt ordrer i løbet af 1-2 dage, efter at vi har modtaget din betaling. Hertil lægges Post Danmarks forsendelsestider som er 1-3 hverdage.

Returret / Fortrydelsesret

Ordrer hos StyleGuy ApS er omfattet af reglerne i dørsalgsloven om fjernsalg. Det betyder at du hos StyleGuy har 14 dages returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du sende produktet retur til os vedlagt din ordrebekræftelse og det kontonummer du ønsker vi skal tilbageføre beløbet til, har du betalt via kreditkort kan vi returnere til dette. Når du returnerer varer skal det ske i væsentligt samme stand, som da du modtog dem. Ellers vil vi foretage en vurdering af, hvor meget vi vil returnere for varen. På returneringsformularen er du på ingen måde forpligtet til at oplyse en grund til returneringen, men vi vil sætte stor pris på, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide, hvor vi skal sætte ind for at forbedre os. Ved fortrydelse/returnering af købet, får du refunderet det fakturerede beløb, men minus eventuelle gebyrer og forsendelsesomkostninger samt den evt. mistede værdi StyleGuy ApS vurderer produktet har pga. brug eller andet. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen/fortrydelsen af købet betales af kunden selv. Dette gælder også for uafhentede pakker sendt posthuse/pakkeshops, da PostNord tillægger et gebyr for at sende disse pakker retur til StyleGuy ApS. Tilbagebetaling af købssummen sker via bankoverførsel eller indløseren alt efter, hvad StyleGuy ApS vurderer vil være lettest. Det er derfor en god idé at oplyse os, kreditkortnummer eller dit pengeinstituts navn samt dit registrerings- og kontonummer. Vi returnerer pengene via kreditkort eller overfører pengene til din bankkonto indenfor 5 arbejdsdage, efter at vi har modtaget varen/varerne fra dig.

Når du modtager varen/varerne og er i tvivl om du ønsker at beholde varen/varerne, er det en god idé at du gemmer kasse og anden emballage. Hvis du returnerer varen/varerne er det ikke et krav at de er i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varen/varerne er forsvarligt beskyttet under transporten.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

I tilfælde af reklamation vil StyleGuy ApS dække forsendelsesomkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering

Ved returnering  benyttes følgende adresse:

StyleGuy ApS
Finlandsvej 21
8800, Viborg
Danmark

Der modtages ikke pakker sendt til pakkebokse / pakkeshops eller pr. efterkrav.

Fortrolighed

StyleGuy ApS vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjepart. Dog er der et enkelt forbehold, ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Ved at handle hos os, tillader du at vi må sende en forespørgsel til dig pr. mail. For at høre om din mening om handelsoplevelsen hos os. Denne mail vil typisk blive sendt ud 1-3 uger efter et køb hos StyleGuy ApS.

StyleGuy ApS forbeholder sig retten til at annullere en vare/ordre. Ved kreditkortbetaling vil kunden ikke have betalt for varen, idet vi først trækker pengene fra kundens kreditkort når ordren er afsendt. Ved bankoverførsel vil kunden få det fulde beløb tilbagebetalt indenfor 5 arbejdsdage. Dette forbehold er taget fordi der f.eks. kan opstå bestilling af samme produkt af flere kunder på samme tid, hvormed vil produktet i mellemtiden bliver udsolgt. Vi håndterer derfor ordrer i den rækkefølge de indkommer.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over en vare eller andet i forbindelse med dit køb. Vil vi gerne høre fra dig. Du kan kontakte os her.

En klage over en vare købt hos StyleGuy ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse .

Persondatapolitik

StyleGuy ApS indsamler almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger anvendes udelukkende til ordrebehandling (levering af bestilte varer) og regnskab. Alle almindelige personoplysninger gemmes i 5 år i henhold til bogføringslovens §10, og slettes efter endt regnskabsår. Ved ordrebestilling giver du samtykke til at StyleGuy ApS, må indsamle dine indtastede personoplysninger. StyleGuy ApS indsamler ikke personfølsommeoplysninger om kunden.

Vil du som kunde se hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig, så skal du kontakte os pr. e-mail på . Oplys gerne i mailen dit fulde navn, adresse, telefonnummer, som indikation på at du er den rigtige modtager af disse oplysninger. (Oplysningerne her gemmes ikke, og vil blive slettet efter udlevering af de oplysninger vi har gemt om dig).

Ved online betaling med kreditkort, vil dine kortoplysninger blive behandlet krypteret til vores betalingsudbyder QuickPay ApS. Oplysninger som indsamles her er navn, adresse, telefonnummer, e-mail, IP-adresse og kortoplysninger. Disse oplysninger bruges først og fremmest til at trække penge for din ordre, men også til at sammenholde om navn og adresseoplysninger er identiske med oplysningerne på kreditkortet, for at undgå kreditkort-svindel. StyleGuy ApS opbevarer ikke kundens kortoplysninger, men vi gemmer information om hvilken type betalingskort der er anvendt.

Ved besøg på StyleGuy ApS hjemmeside www.StyleGuy.dk, bliver brugerens besøgsstatistikker og brugeradfærd logget hos Google Analytics.

Virksomhedens dataansvarlig er StyleGuy ApS selv, og har følgende kontaktoplysninger.

StyleGuy ApS
Finlandsvej 21
8800, Viborg
Danmark
CVR-nr.: 35666842
E-mail:
Hjemmeside: www.StyleGuy.dk

Hvis du har spørgsmål til StyleGuy ApS, er du altid velkommen til at kontakte os, på kontakt siden.