SPAR 38%

Blå/Sort Tofarvet Butterfly

49,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): B-012 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Smart tofarvet butterfly

Dette er endnu en af vores butterflies hvor blå er en af farverne, men denne gang er der tale om en blå butterfly med et tvist af sort. Denne blå butterfly fremstår en smule mørkere grundet den sorte “baggrund”.

 

Skal det være pænt og stilfuldt, så er det nok mest oplagte med en ensfarvet hvid skjorte. Blå har altid været en maskulin farve, og denne billige butterfly udstråler i høj grad mandighed. Blå er bl.a. symbol for evighed, og dette kan kobles sammen med, at denne butterfly aldrig vil gå af mode. Designet og farven er tidsløst, og man vil nok altid se mænd, der bærer blå butterflies. Du vil aldrig gå galt i byen med en blå butterfly og en nystrøget skjorte i enten sort eller hvid. Denne blå og sorte butterfly vil dog passe bedst med hvid, da den nærmest vil falde i et med sort påklædning.

 

Med denne blå og sorte butterfly vil du med det samme være klædt godt på til festen. Om lejligheden er konfirmation, bryllup, fødselsdag eller fest har ikke så meget at sige, for denne butterfly kan bruges til alle festlige anledninger.

 

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse:

Bredde 12 cm. – Højde 7 cm.

Hals størrelse: Justerbar – Længde 45 cm.