SPAR 36%

Skjorte Mørkegrå

95,00 kr.

Varenummer (SKU): SK-003 Kategorier: ,

Beskrivelse

Enkel stilren skjorte

Skal det være helt enkelt og stilrent og er du ikke så meget til hvide- og sorte skjorter, så kan en mørkegrå skjorte måske være det rette for dig. Den helt store fordel ved at denne skjorte er så neutral som den er, er at den kan bruges både til fritid og fest. Generelt er ensfarvede skjorter gode til brug på arbejde og i skole samtidig med at de kan bruges til festlige lejligheder.

Lidt ekstra til festen

Hvis man skal fest og synes at det skal være ekstra fint, så kan man vælge at peppe stilen lidt mere op med et slips eller en butterfly. Da grå er en meget neutral farve, så kunne det være en mulighed for at vælge at lege med nogle kontraster i forhold til slips / butterfly. Det sikre valg er en hvid butterfly / slips, men skal det være friskt, så kunne man gå efter nogle mere iøjnefaldende farver.

Kvalitet

Som der er oplyst længere nede, så består denne skjorte af 65 % bomuld og 35 % polyester, hvilket er ganske optimalt for en skjorte. Generelt kan man sige om materialet at det er i meget høj kvalitet, hvilket gør at skjorten ikke krymper, mister farve eller mister sin pasform ved vaskning. Er denne mørkegrå skjorte noget for dig, så bestil i dag og få leveret skjorten indenfor 1-2 hverdage. Du får desuden fri levering ved køb af skjorter på StyleGuy.dk.

Specifikationer

Størrelse

,