SPAR 27%

Sandfarvet Slips 10cm

69,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SB-012 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Simpelt, enkelt sandfarvet slips

Du vil med stor sandsynlighed komme til at skille dig ud med et sandfarvet slips. Dette champagnefarvede slips er neutralt samtidig med, at det er utrolig moderigtigt og stilfuldt. Slipset skiller sig ud fra mange andre slips pga. den lidt specielle farve og man vil næppe risikere, at man finder ret mange, der har et slips magen til.

Dette champagnefarvet slips er derfor for dig, der ikke er bange for at skabe din helt egen unikke stil. Slipset har en unik farve som er noget for sig selv uden at blive for meget. Pga. den neutrale farve kan slipset med fordel både bruges til arbejde, fritid og fest. Slipset udstråler i høj grad selvsikkerhed og energi. Dette slips er henvendt til både unge fyre såvel som mænd. Man skal være lidt påpasselig med hvilken farve skjorte man vælger at bruge dette sandfarvede slips med.

Det kan anbefales at bruge slipset sammen med en hvid eller sort skjorte, da det er to neutrale farver som slipset vil fungere bedst sammen med. Bestil evt. slipset sammen med en smart slipsenål og en lommeklud, hvis du ønsker, at der virkelig skal gøres noget ud af tøjet.

Specifikationer:

  • Længde: 145 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Farve: Sandfarvet
  • Materiale: Polyester

Specifikationer

Farve