SPAR 27%

Lyseblåt Slips 10cm

69,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SB-011 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Frisk lyseblåt slips

Dette slips er væsentlig lysere end det almindelige blå slips, du også kan købes her hos StyleGuy. Slipset har en meget speciel farve, som er utrolig frisk uden at blive for meget. Har du allerede indkøbt en skjorte, så kan dette slips være med til at give rigtig meget energi til dit tøj. Lyseblå er en utrolig god farve til tøj, og hvis du synes det hele bliver lidt for sort og hvidt, så er dette slips et perfekt accesory.

Skal du til fest, julefrokost, fødselsdag eller en anden festlighed indenfor den nærmeste fremtid, så kan du vælge at købe dette smarte slips og bruge sammen med en pæn og nystrøget skjorte. Slipset vil passe bedst til en sort eller hvid skjorte, men kan også bruges sammen med fx. grå og andre neutrale farver.

Ung eller gammel? Dette slips er til alle uanset alder og vil kunne give et rigtig cool touch til din stil. Er du typen, der bruger jakkesæt, så vil slipset også være helt perfekt til det. Ønsker du flere accesories til din skjorte og/eller jakkesæt, så kan det anbefales at tage et kig på vores slipsenåle og lommeklude.

Specifikationer:

  • Længde: 145 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Farve: Lyseblå
  • Materiale: Polyester

Specifikationer

Farve