SPAR 27%

Marineblåt Slips 10cm

69,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SB-005 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Elegant marineblåt slips

Vores brede slips er primært henvendt til forretningsmænd samt modne mænd med styr på deres stil. Indenfor brede slips kan vi også tilbyde et almindeligt blåt slips, så du har et alternativt valg til den marineblå slips. Du kan også få den marineblå slips i en smal udgave.

Forskellen på vores smalle og brede slips er bredden på slipset. Vores brede slips måler 10 cm. i bredden, mens vores smalle slips kun måler 5 cm. i bredden. Et navyblåt slips vil fungere rigtig godt til et sort jakkesæt og en hvid skjorte. Vil du gerne se præsentabel ud til en jobsamtale, forretningsmøde, bryllup eller et andet arrangement, så vil et marineblåt slips som dette kunne gøre en stor forskel.

Generelt bliver mænd med slips anset som personer, som har styr på sit liv. Et slips sender nemlig et signal om, at du er troværdig, og at du har god stil. Til forretningsmøder eller en jobsamtale, vil det være en stor fordel at se troværdig ud, og det vil kunne lade sig gøre ved at iklæde sig et jakkesæt eller skjorte og et slips. Har du blot brug for et stilfuldt slips til en festlig begivenhed som et bryllup, konfirmation, fødselsdag eller lignende, så vil et bredt slips som dette i navyblå være et rigtig godt valg.

Specifikationer:

  • Længde: 145 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Farve: Marineblå
  • Materiale: Polyester

Specifikationer

Farve