SPAR 35%

Sølv Slips 5cm

49,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): SS-009 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Festlig slips

Dette sølvslips er både simpelt, elegant og i en skinnende flot farve. Glem alt om kedelige slips, for dette sølvslips er et oplagt accesory til at få en skjorte til at se meget federe ud. Skab et moderne look med dette slips med et par fancy jeans og en pæn skjorte. Det sølvslips passer godt til et par mørke jeans og en ensfarvet skjorte. Du kan også vælge at sammensætte dit tøj med en smart blazer, hvis du er til den mere klassiske stil.

Der er rigtig mange mænd, der foretrækker at købe et slips i en farve, der giver en masse liv, og det må man sige, at dette sølvslips gør ligesom et guldslips vil gøre. Der er en god chance for at få en masse positiv opmærksomhed med dette sølvslips. Mangler du et smart slips til en fest, fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, så er dette slips i sølv et rigtig godt valg. Der er ingen grund til ikke at turde at skille dig ud, og du kan nemt vise, at du ikke er bange for at være dig selv med dette sølvslips.

Passer farven på dette slips ikke helt til din skjorte, så har vi naturligvis en masse andre slips, så tag et kig på vores store udvalg af slips.

  • Længde: 145 cm
  • Bredde: 5 cm
  • Farve: Sølv
  • Materiale: Polyester