SPAR 27%

Pink Slips 10cm

69,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SB-004 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Slipset til rigtige mænd

Det pinke slips er ikke for kvinder, men derimod til rigtige mænd. Der skal nemlig en rigtig mand til at bære et pink slips. Det kræver selvtillid og selvrespekt. Det pinke slips er meget iøjnefaldende og vil uden tvivl vække en masse god opmærksomhed fra det kvindelige køn. Dette slips skriger af ungdommelighed, og hvis man ikke er unge så vil man uden tvivl føle sig ung iklædt dette pinke slips.

Slips i skrigende farver har vist sig at være utrolig populære, og derfor ser man flere og flere mænd med pinke slips. Mangler du et trendy slips til den kommende fest, ønsker du for alt i verden ikke, at din stil bliver kedelig, så er det et sikkert hit med et pink slips. Der er så meget energi og livsglæde tilsat dette pinke slips, og det er netop energisk og livsglad, du vil udstråle med dette slips.

Slipset kan med fordel bruges sammen med en skjorte i sort, hvid og evt. blå, hvis du har mod på det. Har du ikke noget i mod at skabe en funky stil, så kan du evt. også vælge at bruge dette slips i pink med en stribede eller mønstrede skjorte.

Specifikationer:

  • Længde: 145 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Farve: Pink
  • Materiale: Polyester

Specifikationer

Farve